Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ
                  Λιβαδειά 11-01-2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δήμαρχος Λεβαδέων ανακοίνωσε σήμερα τον ορισμό των νέων Αντιδημάρχων του Δήμου Λεβαδέων καθώς και των νέων εντεταλμένων συμβούλων κατά θεματική ενότητα.
Ευχαρίστησε τους απερχόμενους Αντιδημάρχους, για τον αποτελεσματικό τρόπο με τον οποίο εργάστηκαν προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες τους προς τους δημότες του Καλλικρατικού Δήμου Λεβαδέων.
Τόνισε ότι με τον ορισμό των νέων αντιδημάρχων εισερχόμαστε στην τρίτη περίοδο της θητείας της Δημοτικής Αρχής, κατά τη διάρκεια της οποίας απαιτείται να δοθεί μάχη για την υλοποίηση των  έργων που έχουν σχεδιασθεί και ενταχθεί σε χρηματοδοτήσεις το προηγούμενο διάστημα.
Τέλος, ευχήθηκε δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους.
Οι νέοι Αντιδήμαρχοι είναι οι εξής:
Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες Τεχνικών Έργων, Εποπτείας κι Ευθύνης Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Εποπτείας και Συντονισμού Δράσεων του Δήμου σε θέματα διαχείρισης Εθνικών κι Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και αναπληρωτής Δημάρχου αναλαμβάνει ο κ. Στέλιος Θεοδωρόπουλος.  
Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες Κοινωνικής Προστασίας, Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Προσχολικής Αγωγής, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού αρμοδιότητες σε θέματα Απασχόλησης, τέλεσης Πολιτικών Γάμων, παραμένει η κ. Αικατερίνη Κοσκοβόλη – Γιαχρίτση.
Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες Καθημερινότητας, Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας, Διαχείρισης Άρδευσης, αναλαμβάνει ο κ. Χρήστος Κυπραίος.  
Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες εποπτεία κι ευθύνη  Διευθύνσεων Οικονομικών και Διοικητικών υπηρεσιών αναλαμβάνει η κ. Πανωραία Κοσμίδη-Περλεπέ.
Αντιδήμαρχος για τις  Δημοτικές Ενότητες Κορώνειας και Κυριακίου, Διαχείριση θεμάτων που αφορούν τις Τοπικές Κοινότητες Ρωμέικου και Λαφυστίου καθώς και τους οικισμούς Ανάληψη, Τσουκαλάδες, Πέρα Χωριό αναλαμβάνει ο κ. Γεώργιος Κωτσαδάμ.
Αντιδήμαρχος για τις Δημοτικές Ενότητες Δαύλειας και Χαιρώνειας αναλαμβάνει ο κ. Τζουβάρας Νικόλαος.
Εντεταλμένοι σύμβουλοι ορίσθηκαν οι κ.κ.  Κωνσταντίνος Καπλάνης με ευθύνη σε θέματα ηλεκτροφωτισμού και άρδευσης, Δημητρόπουλος Ιωάννης με ευθύνη σε θέματα Αγροτικής Παραγωγής και Φορτώσης Αθανάσιος με ευθύνη  σε θέματα Πολιτικής Προστασίας και δράσεων Τουρισμού.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μοιραία πλαγιομετωπική στον Ορχομενό. Νεκρή 32χρονη γυναίκα (video-photo)

Υπέκυψε στα τραύματά της 32χρονη γυναίκα όταν το επιβατικό όχημα που οδηγούσε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα διερχόμενη από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 15.00 στην επαρχιακή οδό  Λιβαδειάς Ορχομενού, στη βάση της γέφυρας του σιδηροδρομικού δικτύου στο ύψος του σταθμού της Λιβαδειάς. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί η νεαρή οδηγός από τα συντρίμμια του επιβατικού αυτοκινήτου.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ-ΟΡΑΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΟ

Η συνέχεια του σήριαλ παιδική χαρά στον Ορχομενό παίχτηκε χθες το βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο όπου ο κ Υπερήφανος κατά την προσφιλή του τακτική προσπάθησε για μία ακόμα φορά να εκβιάσει το δημοτικό συμβούλιο   φέρνοντας τελευταία στιγμή  μία μελέτη για παιδική χαρά όπου η συνολική αξία της ούτε λίγο ούτε πολύ μαζί με τα παιχνίδια προσέγγιζε το ποσό των 300.000 ευρώ περίπου .

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή . Τέσσερα χρόνια τώρα η πόλη του Ορχομενού παραμένει χωρίς παιδική χαρά μία και ο σημερινός δήμαρχος και συν αυτών ξήλωσαν κυριολεκτικά την παιδική χαρά μέσα σε μία νύχτα δήθεν εφαρμόζοντας το νόμο . Ο νόμος όμως κάθε άλλο παρά για ξήλωμα υφιστάμενων παιδικών χαρών μιλούσε. Αντίθετα ο νόμος ήταν σαφής και περιείχε καθαρές  οδηγίες για το πως μπορούσαν και με ποιες παρεμβάσεις   να συνεχίσουν να λειτουργούν οι παιδικές χαρές.
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 27934/ΦΕΚ Β 2029/25.07.2014
Άρθρο 2 Υφιστάμενες Παιδικές Χαρές
   Α. Ο έλεγχος και η αξιολόγηση της καταλληλότητας λειτουργίας τ…

ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Συνωστισμός παρουσιάστηκε στο  περασμένο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης  όταν εκπρόσωποι και μέλη των συλλόγων που χρησιμοποιούν ως έδρα το πολιτιστικό κέντρο της πόλης μας  ήρθαν για να ενημερώσουν για συγκεκριμένα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του κέντρου από τον  σύμβουλο της δημοτικής κοινότητας κ Γ.Βούτσα ο οποίος είχε οριστεί από τον δήμαρχο κ Υπερήφανο ως υπεύθυνος για θέματα Πολιτιστικού Κέντρου.
Στην έντονη   συζήτηση που ακολούθησε συμφωνήθηκε ότι ο τρόπος λειτουργίας του Πολιτιστικού κέντρου θα πρέπει επιτέλους να οριστεί με κανονισμό λειτουργίας που θα ψηφιστεί από το δημοτικό συμβούλιο και θα τηρείται από όλους. Και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δεσμεύτηκε ότι θα φέρει το θέμα επίσημα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ώστε να συζητηθεί και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις
Θα επανέλθουμε...