Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε.Α.Υ.ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΜΕ κ. ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΕΡΕΑΣ


    ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ 

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ  ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΥΠ' ΑΡ. 84)95 ΔΗΜΟΣΙΟ  ΒΙΒΛΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ   ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ   ΑΡΙΘ. 177)95 - ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1995° ΤΗΛ. & FAX 22610-80383°  e-mail : eayp_n_voiotias@yahoo.gr


                                                                                                                                                      ΛΙΒΑΔΕΙΑ 12/03/2018
                                            
                                                      
                                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                            
  Πραγματοποιήθηκε σήμερα 12/03/2018 στη Δ.Α. Βοιωτίας, συνάντηση του Προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας με το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας κ. Πουρσανίδη Μιλτιάδη και τον Αστ. Δ/ντή Δ.Α. Βοιωτίας κ. Τσάτση Μιχαήλ.
  Από μέρους της Ενώσεως μας εκτέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό της Δ.Α. Βοιωτίας, συνεπεία των κενών οργανικών θέσεων που αγγίζουν το 30% ενώ τονίσθηκε η αναγκαιότητα κάλυψης αυτών. Ειδικότερα δε, αναφέρθηκαν οι υπηρεσιακές  συνθήκες τις οποίες αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους ήτοι γερασμένος στόλος οχημάτων, οι σχεδόν καθημερινές μεταγωγές του Α.Τ. Θηβών, τα δύο κέντρα φιλοξενίας, η εγκληματικότητα στην περιοχή του Πυρί Θηβών. Επίσης, επισημάνθηκε η πρόταση μας για αναλογική διάθεση σε μέτρα, της Διμοιρίας Υποστηρίξεως Βοιωτίας σε σχέση με τις Διμοιρίες Υποστηρίξεως των λοιπών  Διευθύνσεων Αστυνομίας της Στερεάς Ελλάδος. Επιπρόσθετα αναφέρθηκε το ζήτημα των υλικών της Διμοιρίας Υποστηρίξεως και η αναγκαιότητα εκσυγχρονισμού αυτών. Επιπλέον ετέθη το ζήτημα των εγκληματικών ομάδων οι οποίες δρουν και στην ευρύτερη περιοχή της Βοιωτίας και έχουν ως στόχο ΑΤΜ τραπεζών, ζητώντας σαφείς εντολές προς τους συναδέλφους μας και καθορισμό σχεδίου δράσης αυτών στα πλαίσια της γενικότερης αστυνόμευσης. Τέλος έγινε μνεία της ακατάλληλης κτιριακής υποδομής συγκεκριμένων Υπηρεσιών της Δ.Α. Βοιωτίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μοιραία πλαγιομετωπική στον Ορχομενό. Νεκρή 32χρονη γυναίκα (video-photo)

Υπέκυψε στα τραύματά της 32χρονη γυναίκα όταν το επιβατικό όχημα που οδηγούσε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα διερχόμενη από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 15.00 στην επαρχιακή οδό  Λιβαδειάς Ορχομενού, στη βάση της γέφυρας του σιδηροδρομικού δικτύου στο ύψος του σταθμού της Λιβαδειάς. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί η νεαρή οδηγός από τα συντρίμμια του επιβατικού αυτοκινήτου.

ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Συνωστισμός παρουσιάστηκε στο  περασμένο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης  όταν εκπρόσωποι και μέλη των συλλόγων που χρησιμοποιούν ως έδρα το πολιτιστικό κέντρο της πόλης μας  ήρθαν για να ενημερώσουν για συγκεκριμένα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του κέντρου από τον  σύμβουλο της δημοτικής κοινότητας κ Γ.Βούτσα ο οποίος είχε οριστεί από τον δήμαρχο κ Υπερήφανο ως υπεύθυνος για θέματα Πολιτιστικού Κέντρου.
Στην έντονη   συζήτηση που ακολούθησε συμφωνήθηκε ότι ο τρόπος λειτουργίας του Πολιτιστικού κέντρου θα πρέπει επιτέλους να οριστεί με κανονισμό λειτουργίας που θα ψηφιστεί από το δημοτικό συμβούλιο και θα τηρείται από όλους. Και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δεσμεύτηκε ότι θα φέρει το θέμα επίσημα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ώστε να συζητηθεί και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις
Θα επανέλθουμε...

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ-ΟΡΑΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΟ

Η συνέχεια του σήριαλ παιδική χαρά στον Ορχομενό παίχτηκε χθες το βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο όπου ο κ Υπερήφανος κατά την προσφιλή του τακτική προσπάθησε για μία ακόμα φορά να εκβιάσει το δημοτικό συμβούλιο   φέρνοντας τελευταία στιγμή  μία μελέτη για παιδική χαρά όπου η συνολική αξία της ούτε λίγο ούτε πολύ μαζί με τα παιχνίδια προσέγγιζε το ποσό των 300.000 ευρώ περίπου .

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή . Τέσσερα χρόνια τώρα η πόλη του Ορχομενού παραμένει χωρίς παιδική χαρά μία και ο σημερινός δήμαρχος και συν αυτών ξήλωσαν κυριολεκτικά την παιδική χαρά μέσα σε μία νύχτα δήθεν εφαρμόζοντας το νόμο . Ο νόμος όμως κάθε άλλο παρά για ξήλωμα υφιστάμενων παιδικών χαρών μιλούσε. Αντίθετα ο νόμος ήταν σαφής και περιείχε καθαρές  οδηγίες για το πως μπορούσαν και με ποιες παρεμβάσεις   να συνεχίσουν να λειτουργούν οι παιδικές χαρές.
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 27934/ΦΕΚ Β 2029/25.07.2014
Άρθρο 2 Υφιστάμενες Παιδικές Χαρές
   Α. Ο έλεγχος και η αξιολόγηση της καταλληλότητας λειτουργίας τ…