ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε.Α.Υ.ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΜΕ κ. ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΕΡΕΑΣ


    ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ 

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ  ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΥΠ' ΑΡ. 84)95 ΔΗΜΟΣΙΟ  ΒΙΒΛΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ   ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ   ΑΡΙΘ. 177)95 - ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1995° ΤΗΛ. & FAX 22610-80383°  e-mail : eayp_n_voiotias@yahoo.gr


                                                                                                                                                      ΛΙΒΑΔΕΙΑ 12/03/2018
                                            
                                                      
                                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                            
  Πραγματοποιήθηκε σήμερα 12/03/2018 στη Δ.Α. Βοιωτίας, συνάντηση του Προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας με το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας κ. Πουρσανίδη Μιλτιάδη και τον Αστ. Δ/ντή Δ.Α. Βοιωτίας κ. Τσάτση Μιχαήλ.
  Από μέρους της Ενώσεως μας εκτέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό της Δ.Α. Βοιωτίας, συνεπεία των κενών οργανικών θέσεων που αγγίζουν το 30% ενώ τονίσθηκε η αναγκαιότητα κάλυψης αυτών. Ειδικότερα δε, αναφέρθηκαν οι υπηρεσιακές  συνθήκες τις οποίες αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους ήτοι γερασμένος στόλος οχημάτων, οι σχεδόν καθημερινές μεταγωγές του Α.Τ. Θηβών, τα δύο κέντρα φιλοξενίας, η εγκληματικότητα στην περιοχή του Πυρί Θηβών. Επίσης, επισημάνθηκε η πρόταση μας για αναλογική διάθεση σε μέτρα, της Διμοιρίας Υποστηρίξεως Βοιωτίας σε σχέση με τις Διμοιρίες Υποστηρίξεως των λοιπών  Διευθύνσεων Αστυνομίας της Στερεάς Ελλάδος. Επιπρόσθετα αναφέρθηκε το ζήτημα των υλικών της Διμοιρίας Υποστηρίξεως και η αναγκαιότητα εκσυγχρονισμού αυτών. Επιπλέον ετέθη το ζήτημα των εγκληματικών ομάδων οι οποίες δρουν και στην ευρύτερη περιοχή της Βοιωτίας και έχουν ως στόχο ΑΤΜ τραπεζών, ζητώντας σαφείς εντολές προς τους συναδέλφους μας και καθορισμό σχεδίου δράσης αυτών στα πλαίσια της γενικότερης αστυνόμευσης. Τέλος έγινε μνεία της ακατάλληλης κτιριακής υποδομής συγκεκριμένων Υπηρεσιών της Δ.Α. Βοιωτίας.

Σχόλια