Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καρυά-Ορχομενός διασταύρωση καρμανιόλα

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν σοβαρά ατυχήματα στη συγκεκριμένη διασταύρωση!!! Κάτι πρέπει να γίνει και σύντομα!!!

Από το άρθρο του asopichos.gr

*Την Παρασκευή το μεσημέρι εγινε σοβαρο τροχαιο στην διασταύρωση Ορχομενού-Καρυά. Αυτοκίνητο που οδηγούσε Ορχομένια με πορεία προς Κάστρο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που παραβίασε το στοπ και βγηκε από δεξιά με μεγάλη ταχύτητα.
Αποτέλεσμα ήταν η σφοδρή σύγκρουση και ο σοβαρός τραυματισμός της οδηγού που κινούταν στον περιφερειακό του Ορχομενού ενώ η άλλη οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά.
Μια διασταύρωση καρμανιόλα στην οποία έχουν σημειωθεί αρκετά σοβαρά ατυχήματα και την οποία κάποια στιγμή θα πρέπει οι αρμόδιοι να δουν με μεγαλύτερη σοβαρότητα.
Βέβαια η καλύτερη λύση είναι η βύθιση της οδού Ορχομενού- Καρυάς αλλά μέχρι να γίνει αυτό η καλύτερη σήμανση ίσως αποτρέψει στη συνέχεια και άλλα σοβαρά ατυχήματα*.Τις επόμενες ημέρες η κίνηση θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη λόγω της εξόδου του Πάσχα και ιδιαίτερα αυξημένη θα πρέπει να είναι και η προσοχή των οδηγών σε αυτό το σημείο το οποίο εκτός από την σύνδεση Ορχομενού-Καρυάς συνδέει επίσης και τον Ορχομενό με το κοιμητήριο της πόλης*

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μοιραία πλαγιομετωπική στον Ορχομενό. Νεκρή 32χρονη γυναίκα (video-photo)

Υπέκυψε στα τραύματά της 32χρονη γυναίκα όταν το επιβατικό όχημα που οδηγούσε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα διερχόμενη από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 15.00 στην επαρχιακή οδό  Λιβαδειάς Ορχομενού, στη βάση της γέφυρας του σιδηροδρομικού δικτύου στο ύψος του σταθμού της Λιβαδειάς. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί η νεαρή οδηγός από τα συντρίμμια του επιβατικού αυτοκινήτου.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ-ΟΡΑΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΟ

Η συνέχεια του σήριαλ παιδική χαρά στον Ορχομενό παίχτηκε χθες το βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο όπου ο κ Υπερήφανος κατά την προσφιλή του τακτική προσπάθησε για μία ακόμα φορά να εκβιάσει το δημοτικό συμβούλιο   φέρνοντας τελευταία στιγμή  μία μελέτη για παιδική χαρά όπου η συνολική αξία της ούτε λίγο ούτε πολύ μαζί με τα παιχνίδια προσέγγιζε το ποσό των 300.000 ευρώ περίπου .

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή . Τέσσερα χρόνια τώρα η πόλη του Ορχομενού παραμένει χωρίς παιδική χαρά μία και ο σημερινός δήμαρχος και συν αυτών ξήλωσαν κυριολεκτικά την παιδική χαρά μέσα σε μία νύχτα δήθεν εφαρμόζοντας το νόμο . Ο νόμος όμως κάθε άλλο παρά για ξήλωμα υφιστάμενων παιδικών χαρών μιλούσε. Αντίθετα ο νόμος ήταν σαφής και περιείχε καθαρές  οδηγίες για το πως μπορούσαν και με ποιες παρεμβάσεις   να συνεχίσουν να λειτουργούν οι παιδικές χαρές.
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 27934/ΦΕΚ Β 2029/25.07.2014
Άρθρο 2 Υφιστάμενες Παιδικές Χαρές
   Α. Ο έλεγχος και η αξιολόγηση της καταλληλότητας λειτουργίας τ…

ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Συνωστισμός παρουσιάστηκε στο  περασμένο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης  όταν εκπρόσωποι και μέλη των συλλόγων που χρησιμοποιούν ως έδρα το πολιτιστικό κέντρο της πόλης μας  ήρθαν για να ενημερώσουν για συγκεκριμένα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του κέντρου από τον  σύμβουλο της δημοτικής κοινότητας κ Γ.Βούτσα ο οποίος είχε οριστεί από τον δήμαρχο κ Υπερήφανο ως υπεύθυνος για θέματα Πολιτιστικού Κέντρου.
Στην έντονη   συζήτηση που ακολούθησε συμφωνήθηκε ότι ο τρόπος λειτουργίας του Πολιτιστικού κέντρου θα πρέπει επιτέλους να οριστεί με κανονισμό λειτουργίας που θα ψηφιστεί από το δημοτικό συμβούλιο και θα τηρείται από όλους. Και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δεσμεύτηκε ότι θα φέρει το θέμα επίσημα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ώστε να συζητηθεί και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις
Θα επανέλθουμε...