Καρυά-Ορχομενός διασταύρωση καρμανιόλα

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν σοβαρά ατυχήματα στη συγκεκριμένη διασταύρωση!!! Κάτι πρέπει να γίνει και σύντομα!!!

Από το άρθρο του asopichos.gr

*Την Παρασκευή το μεσημέρι εγινε σοβαρο τροχαιο στην διασταύρωση Ορχομενού-Καρυά. Αυτοκίνητο που οδηγούσε Ορχομένια με πορεία προς Κάστρο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που παραβίασε το στοπ και βγηκε από δεξιά με μεγάλη ταχύτητα.
Αποτέλεσμα ήταν η σφοδρή σύγκρουση και ο σοβαρός τραυματισμός της οδηγού που κινούταν στον περιφερειακό του Ορχομενού ενώ η άλλη οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά.
Μια διασταύρωση καρμανιόλα στην οποία έχουν σημειωθεί αρκετά σοβαρά ατυχήματα και την οποία κάποια στιγμή θα πρέπει οι αρμόδιοι να δουν με μεγαλύτερη σοβαρότητα.
Βέβαια η καλύτερη λύση είναι η βύθιση της οδού Ορχομενού- Καρυάς αλλά μέχρι να γίνει αυτό η καλύτερη σήμανση ίσως αποτρέψει στη συνέχεια και άλλα σοβαρά ατυχήματα*.Τις επόμενες ημέρες η κίνηση θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη λόγω της εξόδου του Πάσχα και ιδιαίτερα αυξημένη θα πρέπει να είναι και η προσοχή των οδηγών σε αυτό το σημείο το οποίο εκτός από την σύνδεση Ορχομενού-Καρυάς συνδέει επίσης και τον Ορχομενό με το κοιμητήριο της πόλης*

Σχόλια