ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ........ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ

STAR K.E
Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει σήμερα και σε τοπικό επίπεδο αλλά και γενικότερα στις ειδήσεις σε όλη την χώρα η ασθένεια των σαράντα πέντε από τους εξήντα μαθητές του Γυμνασίου και των Λυκειακών τάξεων του Ακραιφνίου τις τελευταίες μέρες .
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες  τα συμπτώματα που παρουσιάζουν τα παιδιά είναι υψηλός πυρετός , εμετοί, τάση για εμετό και λιποθυμία, πόνο στην κοιλιά και τα κόκκαλα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι και ηλικιωμένοι στην περιοχή έχουν τα ίδια συμπτώματα.
Είναι αναμενόμενο οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και του ευρύτερου δήμου να αναρωτιούνται αν πρόκειται για μία απλή ίωση ή αν κάτι άλλο  πιο σοβαρό συμβαίνει.
Είναι δεδομένο κατά τη γνώμη μας επίσης πως οι αρμόδιες υπηρεσίες του σχολείου και του δήμου της Δευτεροβάθμιας αλλά και της Περιφέρειας  έχουν ακολουθήσει όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις.
Εκείνο που είναι αξιοσημείωτο είναι πως κανείς από το δήμο δεν βγήκε επίσημα  με μία ανακοίνωση ή ένα δελτίο τύπου να καθησυχάσει και να ενημερώσει τους δημότες με αποτέλεσμα από αυτά που ακούν στις ειδήσεις αρκετοί ,να έχουν πανικοβληθεί.
Στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου υπάρχει το video  της χθεσινής παρέλασης μόνο .
Προφανώς η ανησυχία κι ενδεχομένως ο πανικός των κατοίκων  δεν αποτελεί προτεραιότητα για το Δήμαρχο ΟρχομενούΣχόλια