Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΕ ΡΥΘΜΟ ΧΕΛΩΝΑΣ.......Η ΑΠΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ;;;;;;;

Με αφορμή τα ψηφίσματα συμπαράστασης στους πληγέντες από τη φονική πυρκαγιά στην Αττική  που  οι  περισσότεροι δήμοι έκαναν εκτός από τον δικό μας δήμο ως τώρα. (από ότι μαθαίνουμε θα το κάνει σε λίγο)
Αποτέλεσμα εικόνας για πλατεια ορχομενου φωτοΤη συγκέντρωση τροφίμων και την κινητοποίηση που ακόμα δεν έχει γίνει από το δήμο παρά μόνο από ιδιώτες -δημότες μας .
Αναρωτιόμαστε 
Υπάρχει κανείς από τη δημοτική αρχή  που να αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει;
Υπάρχει κανείς από τη δημοτική αρχή που έχει συναίσθηση της ευθύνης, της συμπαράστασης  απέναντι στο συνάνθρωπο ,στον συνδημότη;


Δέστε για παράδειγμα στην ιστοσελίδα του δήμου 
Αναρτήθηκε το εξής:
  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ18-07-2018 


ΣΤΙΣ 18/7/2018 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΚΑΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 19/7/18 ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΡΕΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ

Οι περισσότεροι περίοικοι της πλατείας ούτε καν το πήραν χαμπάρι
γιατί 
πρώτον μπήκε τελευταία στιγμή και  δεύτερον  δεν κοινοποίηθηκε στους ενδιαφερόμενους .

Αν αυτό δεν λέγεται προχειρότητα ή ανευθυνότητα πως αλλιώς θα μπορούσε να ειπωθεί;;;;;;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μοιραία πλαγιομετωπική στον Ορχομενό. Νεκρή 32χρονη γυναίκα (video-photo)

Υπέκυψε στα τραύματά της 32χρονη γυναίκα όταν το επιβατικό όχημα που οδηγούσε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα διερχόμενη από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 15.00 στην επαρχιακή οδό  Λιβαδειάς Ορχομενού, στη βάση της γέφυρας του σιδηροδρομικού δικτύου στο ύψος του σταθμού της Λιβαδειάς. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί η νεαρή οδηγός από τα συντρίμμια του επιβατικού αυτοκινήτου.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ-ΟΡΑΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΟ

Η συνέχεια του σήριαλ παιδική χαρά στον Ορχομενό παίχτηκε χθες το βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο όπου ο κ Υπερήφανος κατά την προσφιλή του τακτική προσπάθησε για μία ακόμα φορά να εκβιάσει το δημοτικό συμβούλιο   φέρνοντας τελευταία στιγμή  μία μελέτη για παιδική χαρά όπου η συνολική αξία της ούτε λίγο ούτε πολύ μαζί με τα παιχνίδια προσέγγιζε το ποσό των 300.000 ευρώ περίπου .

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή . Τέσσερα χρόνια τώρα η πόλη του Ορχομενού παραμένει χωρίς παιδική χαρά μία και ο σημερινός δήμαρχος και συν αυτών ξήλωσαν κυριολεκτικά την παιδική χαρά μέσα σε μία νύχτα δήθεν εφαρμόζοντας το νόμο . Ο νόμος όμως κάθε άλλο παρά για ξήλωμα υφιστάμενων παιδικών χαρών μιλούσε. Αντίθετα ο νόμος ήταν σαφής και περιείχε καθαρές  οδηγίες για το πως μπορούσαν και με ποιες παρεμβάσεις   να συνεχίσουν να λειτουργούν οι παιδικές χαρές.
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 27934/ΦΕΚ Β 2029/25.07.2014
Άρθρο 2 Υφιστάμενες Παιδικές Χαρές
   Α. Ο έλεγχος και η αξιολόγηση της καταλληλότητας λειτουργίας τ…

ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Συνωστισμός παρουσιάστηκε στο  περασμένο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης  όταν εκπρόσωποι και μέλη των συλλόγων που χρησιμοποιούν ως έδρα το πολιτιστικό κέντρο της πόλης μας  ήρθαν για να ενημερώσουν για συγκεκριμένα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του κέντρου από τον  σύμβουλο της δημοτικής κοινότητας κ Γ.Βούτσα ο οποίος είχε οριστεί από τον δήμαρχο κ Υπερήφανο ως υπεύθυνος για θέματα Πολιτιστικού Κέντρου.
Στην έντονη   συζήτηση που ακολούθησε συμφωνήθηκε ότι ο τρόπος λειτουργίας του Πολιτιστικού κέντρου θα πρέπει επιτέλους να οριστεί με κανονισμό λειτουργίας που θα ψηφιστεί από το δημοτικό συμβούλιο και θα τηρείται από όλους. Και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δεσμεύτηκε ότι θα φέρει το θέμα επίσημα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ώστε να συζητηθεί και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις
Θα επανέλθουμε...