Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ , Προκήρυξη – Πρόσληψη Καθαρίστριας για το Γενικό Λύκειο ΓΕΛ Ορχομενού.

ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Αριθ. πρωτ. 11/7-8-2018 


Προκήρυξη – Πρόσληψη Καθαρίστριας για το Γενικό Λύκειο ΓΕΛ Ορχομενού.

Προκήρυξη – πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για την πρόσληψη μιας (1) καθαρίστριας – καθαριστή, με σύμβαση μίσθωσης έργου, για το Γενικό Λύκειο ΓΕΛ Ορχομενού.

Η Σχολική Επιτροπή Μονάδων Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Δήμου Ορχομενού, αφού έλαβε υπόψη :
1. Τις διατάξεις των άρθρων 103,72,266,267 του Ν.3852/2010 ( ΦΕΚ 87 Α΄/2010), <<Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης>> 2. Τις διατάξεις της με αριθμ. 8440/24-2-2011 απόφαση του ΥΠ.ΕΣ.Α.&ΗΔ. <<Καθορισμός λειτουργίας των Σχολικών Επιτροπών και ρύθμιση Οικονομικών θεμάτων αυτών>> ΦΕΚ 318/2011. 3. Τις διατάξεις των άρθρων 209,240,243 του Ν.3463/2006 <<Κύρωση Δήμων και Κοινοτήτων>>. 4. Την αριθμ   9 /2018 απόφαση της Σχολικής Επιτροπής

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Την πλήρωση μιας (1) θέσης καθαρίστριας- καθαριστή με σύμβαση μίσθωσης έργου για  το  σχολικό έτος  2018-2019 .
Έργο του προσλαμβανομένου θα είναι ο καθαρισμός των αιθουσών διδασκαλίας, των γραφείων διδασκόντων, των κοινοχρήστων χώρων και των προαυλίων της παραπάνω σχολικής μονάδας.
Η σχέση εργασίας θα είναι με σύμβαση μίσθωσης έργου ορισμένου χρόνου από την ημερομηνία της υπογραφής της έως και 30-06-2019. Οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση αυτή, πρέπει να υποβάλλουν αίτηση από τις 7/8/2018 έως και τις 14/08/2018 τις εργάσιμες ώρες και ημέρες από τις 09:00 μέχρι και τις 13:00 στο Δημοτικό κατάστημα Ορχομενού και στον πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής  κ. Βασίλη Τάγκαλη, τηλ 2261351117.
Η πρόσληψη θα γίνει με βάση κοινωνικοοικονομικά κριτήρια και  προϋπηρεσία σε σχολείο κι ορίζονται ως απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής τα εξής: 1. Αίτηση με πλήρη στοιχεία του διαγωνιζόμενου. 2. Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας ή διαβατηρίου 3. ΑΜΚΑ (φωτοαντίγραφο) 4. Εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας έτους 2017. 5. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης πρόσφατης έκδοσης. 6. Βεβαίωση ανεργίας ή Φωτοτυπία δελτίου ανεργίας σε ισχύ. 7. Βεβαίωση προϋπηρεσίας . 8. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει ο/η ενδιαφερόμενος/η υπογράψει σύμβαση για καθαριότητα σε άλλο σχολείο.
ΓΕΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  Οι υποψήφιοι, για να γίνουν δεκτοί στη διαδικασία επιλογής, πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών. Η προκήρυξη αυτή να δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του Δήμου, στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου και στους πίνακες ανακοινώσεων της σχολικής μονάδας.

                                                    Ορχομενός 7-8-2018
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Β’/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΑΓΚΑΛΗΣ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μοιραία πλαγιομετωπική στον Ορχομενό. Νεκρή 32χρονη γυναίκα (video-photo)

Υπέκυψε στα τραύματά της 32χρονη γυναίκα όταν το επιβατικό όχημα που οδηγούσε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα διερχόμενη από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 15.00 στην επαρχιακή οδό  Λιβαδειάς Ορχομενού, στη βάση της γέφυρας του σιδηροδρομικού δικτύου στο ύψος του σταθμού της Λιβαδειάς. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί η νεαρή οδηγός από τα συντρίμμια του επιβατικού αυτοκινήτου.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ-ΟΡΑΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΟ

Η συνέχεια του σήριαλ παιδική χαρά στον Ορχομενό παίχτηκε χθες το βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο όπου ο κ Υπερήφανος κατά την προσφιλή του τακτική προσπάθησε για μία ακόμα φορά να εκβιάσει το δημοτικό συμβούλιο   φέρνοντας τελευταία στιγμή  μία μελέτη για παιδική χαρά όπου η συνολική αξία της ούτε λίγο ούτε πολύ μαζί με τα παιχνίδια προσέγγιζε το ποσό των 300.000 ευρώ περίπου .

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή . Τέσσερα χρόνια τώρα η πόλη του Ορχομενού παραμένει χωρίς παιδική χαρά μία και ο σημερινός δήμαρχος και συν αυτών ξήλωσαν κυριολεκτικά την παιδική χαρά μέσα σε μία νύχτα δήθεν εφαρμόζοντας το νόμο . Ο νόμος όμως κάθε άλλο παρά για ξήλωμα υφιστάμενων παιδικών χαρών μιλούσε. Αντίθετα ο νόμος ήταν σαφής και περιείχε καθαρές  οδηγίες για το πως μπορούσαν και με ποιες παρεμβάσεις   να συνεχίσουν να λειτουργούν οι παιδικές χαρές.
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 27934/ΦΕΚ Β 2029/25.07.2014
Άρθρο 2 Υφιστάμενες Παιδικές Χαρές
   Α. Ο έλεγχος και η αξιολόγηση της καταλληλότητας λειτουργίας τ…

ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Συνωστισμός παρουσιάστηκε στο  περασμένο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης  όταν εκπρόσωποι και μέλη των συλλόγων που χρησιμοποιούν ως έδρα το πολιτιστικό κέντρο της πόλης μας  ήρθαν για να ενημερώσουν για συγκεκριμένα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του κέντρου από τον  σύμβουλο της δημοτικής κοινότητας κ Γ.Βούτσα ο οποίος είχε οριστεί από τον δήμαρχο κ Υπερήφανο ως υπεύθυνος για θέματα Πολιτιστικού Κέντρου.
Στην έντονη   συζήτηση που ακολούθησε συμφωνήθηκε ότι ο τρόπος λειτουργίας του Πολιτιστικού κέντρου θα πρέπει επιτέλους να οριστεί με κανονισμό λειτουργίας που θα ψηφιστεί από το δημοτικό συμβούλιο και θα τηρείται από όλους. Και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δεσμεύτηκε ότι θα φέρει το θέμα επίσημα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ώστε να συζητηθεί και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις
Θα επανέλθουμε...